Heeft u vragen of opmerkingen?

Vul hier uw gegevens en vraag in en wij nemen contact met u op. Liever direct contact? U kunt ons tijdens kantoortijden bellen op 06-48016554

Theorie leren in 1 dag

Wil je je theorie examen in 1 dag halen? Of je nou je auto theorie, motor theorie, of bromfiets theorie wilt behalen, bij 2speed kun je snel terecht voor een theorie dagcursus

We maken het verschil doordat de cursussen niet in grote groepen worden gegeven. Onze instructeur neemt alle tijd voor je die je maar nodig hebt!

 

Kies datum en reserveer >

 

Zo ziet onze theorie dagopleiding eruit:

We beginnen om 9:00 met uitleg over de theorie: op een prettige, doelgerichte en verantwoordelijke manier, met ezelsbruggetjes om het beter te kunnen onthouden. Van 12:00 tot 12:30 hebben we pauze (vergeet niet je lunch mee te nemen). Na de pauze gaan we examentraining doen aan de hand van vergelijkbare vragen en manier van vragen stellen zoals bij het CBR examen, en kijken we ze na en bespreken we alle fouten door, zodat je goed voorbereid bent op het examen.

De examentraining zal ongeveer duren tot 17:00. Het grote verschil met andere is dat je nu niet op de zelfde dag je examen doet maar een dag later, zo hebben we meer tijd voor de lesstof en kun je de geleerde stof nog even goed tot je nemen.

 

Een theorie dagcursus kost €99,99 (excl. CBR examen)*

Een theorie avondcursus kost €99,99 (excl. CBR examen)*

Een theorie zondagcursus kost €130,00 (excl. CBR examen)*

* De avondcursus bestaat uit 2 avonden.

* Al onze theorie-opleidingen zijn exclusief € 45,00 CBR examengelden. 


 Beschikbare datums

Bromfiets (brommer/scooter) Motor Auto
12 maart 26 maart 05 maart
09 april 02 april 19 maart
30 april 23 april 16 april
21 mei 14 mei 07 mei
11 juni 04 juni 28 mei
02 juli 25 juni 18 juni
23 juli 16 juli 09 juli
13 augustus 06 augustus 30 juli
  27 augustus 20 augustus

 

 

Kies datum en reserveer >

Waarom kies je voor een theorie cursus van 2Speed?

  • Haal in 1 dag jouw theorie examen
  • Auto theorie, motor theorie, of bromfiets theorie
  • Cursuslocatie op 5 min. loopafstand van centraal station Veendam
  • Ook op zondagen mogelijk!
  • Slechts €99,99 (excl. €45.00 CBR examen)
  • Verkeersopleidingen 2Speed v.o.f, staat ingeschreven bij het CBR onder nummer 2284F8

MOTOR THEORIE IN 1 DAG

Ook voor een motor theorie cursus in 1 dag kun bij 2Speed terecht. Met onze motor theorie dagcursus word je in één dag klaargestoomd voor je motor theorie examen. Vaak wordt er gekozen voor een motor theorie cursus wanneer je moeite hebt met leren of gewoon snel je motortheorie wilt halen. 

Indien je dat wenst, kun je de theorie cursus in de avonduren volgen. Je bent dan twee avonden aan het studeren en doet de volgende dag je motor theorie examen. Natuurlijk is het ook mogelijk om losse theorielessen op 1 op 1 lessen te volgen.

Kies datum en reserveer >

Theoriecursus op zondag of in de avonden!

Naast reguliere dagcursussen is het mogelijk om een theoriecursus te volgen op zondag of in de avonduren. Zo is er altijd een moment waarop je de theoriecursus kunt volgen! Maak je gebruik van de zondagcursus? Dan betaal je €130 (excl. examen). Voor de avondcursus betaal je, net als voor de dagcursus, ook €99,99 (excl. examen). Wil je toch liever losse theorielessen of 1 op 1 theorielessen volgen? Ook dat is mogelijk. Neem contact met ons op voor meer informatie over de prijzen van deze theorielessen.

Kies datum en reserveer >

Snel je auto theorie halen

Moet je binnenkort afrijden en wil je snel je auto theorie examen behalen? Of heb je moeite met auto theorie leren en wil je graag auto theorieles? Meld je dan aan voor onze auto theorie cursus in één dag! In één ochtend nemen we alle lesstof van de auto theorie cursus door, op onze leslocatie in Veendam. Na de lunchpauze gaan we aan de slag met het oefenen van examens. De volgende dag ga je direct naar een CBR naar keuze voor je auto theorie examen

Wil je de auto theorie cursus liever in de avonduren doen? Dan kun je je aanmelden voor de avondcursus. In twee avonden word je klaargestoomd voor je auto theorie examen; de dag erna ga je dan je examen bij het CBR doen. Daarnaast kun je ervoor kiezen om losse autotheorielessen te volgen of 1 op 1 lessen te volgen.

 

Kies datum en reserveer >

Bromfiets theorie cursus volgen

Wil je je bromfiets rijbewijs halen, omdat je scooter of brommer gaat rijden? Meld je dan aan voor de spoedcursus scooter theorie of brommer theorie. Tijdens je bromfiets theorie cursus gaan we in éé dag aan de slag met de lesstof en examens oefenen. De volgende dag ga je dan direct examen doen. Naast een brommer / scooter theorie dagcursus kun je er ook voor kiezen om de theorie cursus te verdelen over twee avonden. Je doet dan ook de opvolgende dag het scooter theorie examen / brommer theorie examen.

Wil je liever losse theorielessen of 1 op 1 bromfiets theorielessen? Ook daarvoor kun je bij 2Speed terecht!

Kies datum en reserveer >

Contact

Rijschool 2Speed Veendam
Lloydsweg 28b
9641 KK Veendam

06 48016554
info@2speed.nl

Vraag nu je proefles aan!