Theorie opleidingen Auto,Motor,vrachtwagen,code95
Hooft

Theorie 0pleidingen in 1 dag behalen

Welkom op de website van verkeersopleidingen 2speed in Veendam. Ik ben enthousiast om je alles te vertellen over de geweldige mogelijkheden die je te wachten staan bij Verkeersopleidingen 2speed Veendam. Als eigenaar van dit bedrijf ben ik er trots op om je persoonlijk te begeleiden op je weg naar het behalen van je rijbewijstheorie. Laten we eens dieper ingaan wat Verkeersopleidingen 2speed, en vooral mijn unieke theorie opleidingen, te bieden hebben. Het behalen van je theorie-examen is een essentièle stap op weg naar je rijbewijs. Het vormt de basis voor al je verdere rijopleidingen. Bij Verkeerschool 2speed begrijp ik hoe belangrijk dit is en ik ben hier om je te helpen dit proces soepel en efficiént te maken, zodat jij binnenkort vol vertrouwen de weg op kunt. Wel jij graag meer informatie over de theorie opleidingen die worden gegeven bij Verkeersopleidingen 2speed? Neem dan gerust contact op!

Op je eigen tempo en aandacht leren

Als je denk aan het behalen van je theorie-examen, denk je misschien aan de tijd en moeite die het kan kosten. Maar hier komt het goede nieuws: dankzij mijn intensieve dagcussen kun jij je theorie-examen in slechts één dag behalen. Of je nu je autorijbewijs (categorie B),motorrijbewijs (categorie A), brommerrijbewijs (scooterrijbewijs) categorie AM wilt halen, ik bied dagcursussen aan die speciaal zijn ontworpen om jouw leerproces te optimaliseren. Mijn dagcursus voor de theorie omtrent de auto, motor en scooter wordt gegeven in kleine groepen. Hierdoor kan ik jou de volle aandacht geven die je verdient en ervoor zorgen dat je je op je gemak voelt tijdens het leren. Ik begrijp dat iedereen in zijn eigen tempo leert, daarom neem ik de tijd om je geduldig en zorgvuldig door de verkeersregels en situaties te begeleiden.

Leren op je eigen tijd en geschikte moment

Waarom zou je kiezen voor een online theorie-opleiding van verkeersopleidingen 2speed? Het antwoord is eenvoudig: snel en gemakkelijk. Deze online cursussen zijn specifiek ontworpen om je de benodigde kennes te geven en je uitstekend voor te bereiden op het theorie-examen. Zo kun jij snel door het proces gaan en sneller genieten van de vrijheid van de weg naar je rijbewijs. Bij deze online theorie pakketen kunnen we met je mee kijken, en op afstand begleiden zodat je uitstekend voor bereid op je theorie-examen komt. Deze online theorie pakketten kun je vinden onder het kopje Pakketten.

Contact opnemen

Kortom, Verkeersopleidingen 2speed, staat klaar om je te helpen je kunt contact opnemen via mail of Wats-app 0648016554Kies een datum en reserveer

TheorieCompact Auto 3 weken toegang
smart

online theorie leren 

30,25

Zo ziet onze theorie dagopleiding eruit:

We starten vroeg en beginnen met de uitleg van de leerstof. Aan de hand van slimme leertechnieken, zoals ezelsbruggetjes, zorgen we ervoor dat iedereen op een prettige en doelgerichte manier de stof tot zich kan nemen.

Pauze! Even ontspannen. Vergeet niet je eigen lunch mee te nemen en maak een praatje met je medecursisten.

Na de pauze ga je een aantal examens maken die vergelijkbaar zijn met de examens van het CBR. Zo weet je wat je kunt verwachten en aan welke onderwerpen je nog extra aandacht moet besteden. De examens nemen we gezamenlijk door en naderhand bespreken we de eventueel gemaakte fouten.

De cursus zit erop! Morgen mag je examen doen en tot die tijd kun je alle lesstof nogmaals goed tot je nemen en eventueel nog wat lastige onderwerpen oefenen.

swoosh

Wanneer je graag je motortheorie in 1 dag wilt behalen, zit je goed bij 2Speed. Binnen een dag word je klaargestoomd om examen te doen zodat jij zo snel mogelijk met je motor de weg op kan!

Wanneer je doordeweeks overdag geen tijd hebt, kun je ervoor kiezen om de spoedcursus op zondag of in de avond te doen. In het geval van een avondcursus kom je twee avonden studeren en doe je de volgende dag examen. Voor de avondcursus betaal je, net als voor de dagcursus, €99,99 (excl. examen). Voor de cursus op zondag betaal je €130,00 (excl. examen).

Wil je snel je auto theorie halen? Dan moet je bij 2Speed zijn! In 1 dag behaal jij je auto theorie examen, zodat je snel met de auto de weg op kunt!

Ook voor je bromfiets theorie moet je bij 2Speed zijn. We stomen je in één dag klaar voor je bromfiets theorie examen, zodat je gauw je bromfiets rijbewijs kunt halen. Zo kun je snel de weg op met je bromfiets!

Beschikbare datums

Wil je een datum inplannen klik dan heronder en vul het formulier in!

kies een datum en reseveer

Waarom kies je voor een theorie cursus van 2Speed?

  • Haal in 1 dag jouw theorie examen!
  • Online theorie met begleiding
  • Auto-, motor-, of bromfietstheorie
  • Cursuslocatie op 5 minuten loopafstand van centraal station Veendam
  • Slechts €99,99 (excl. €45,00 CBR examenkosten)
  • Verkeersopleidingen 2Speed v.o.f. staat ingeschreven bij het CBR onder nummer 2284f8.

2Speed bevindt zich hier op 
de kaart!